Το έχει ή δεν το έχει στο κρεβάτι;

loading...

Μια πρώτη γεύση δεν είναι κακό να έχεις στο μυαλό σου!

Υπάρχουν σημάδια! Πώς θα ξέρεις ότι είναι καλός στο κρεβάτι πριν κοιμηθείς μαζί του

Μερικοί ισχυρίζονται πως ο τρόπος που χορεύει κάποιος μαρτυρά και το πώς κάνει έpωτα.

Λίγο ρομαντικό και σε καμία περίπτωση δεν είναι τεκμηριωμένη θεωρία. Εμείς προτιμούμε να μιλάμε με γεγονότα. Ειδικοί κατέληξαν πως τα σημάδια που ακολουθούν αποκαλύπτουν τον τρόπο που κάνει έρωτα ένας άντρας…

Σε κάνει να νιώθεις μοναδική: Είμαστε της άποψης πως για να είσαι μαζί με κάποιον άντρα το να σε κάνει να νιώθεις ελκυστική, όμορφη και έξυπνη είναι σημαντική προϋπόθεση. Αν αυτός που θες να φιλοξενήσεις στο κρεβάτι σου σε κάνει να νιώθεις έτσι κάθε φορά που σε βλέπει σημαίνει ότι σε εκτιμάει και το ίδιο ακριβώς θα κάνει και με τις επιθυμίες σου στο σεξ.

Είναι φιλόδοξος: Αν έχεις βγει με ένα άντρα τεμπέλη θα ξέρεις πολύ καλά πως η τεμπελιά του φτάνει και στην συμπεριφορά του στο κρεβάτι. Υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά σπάνια. Ο σκληρά εργαζόμενος στο γραφείο είναι και σκληρά “εργαζόμενος” και στην κρεβατοκάμαρα.

Δεν σε πιέζει για το επόμενο βήμα: Όσοι άντρες βιάζονται δεν δίνουν στον έρωτα τη βαρύτητα που χρειάζεται. Οι άντρες που κάνουν κίνηση για έρωτα από το πρώτο ραντεβού βιάζονται να καλύψουν τις δικές τους ανάγκες, αδιαφορώντας για τις δικές σου. Δεν τον θες αυτόν στο κρεβάτι σου.

Νιώθεις οικεία όταν είσαι μαζί του: Αν νιώθεις πως σε δέχεται, σε σέβεται και παράλληλα επικοινωνείτε σωστά (δηλαδή ακούει όταν μιλάς) τότε οι πιθανότητες η ερωτική σας χημεία να είναι υπέροχη είναι αυξημένες. Ο καλός εραστής πρέπει να ακούει τις ανάγκες σου.

Έχει αυτοπεποίθηση γενικα : Αν κάποιος έχει έλλειψη αυτοπεποίθησης δεν σημαίνει αυτόματα πως είναι κακός εραστής. Σημαίνει, όμως, πως δεν είναι εξαιρετικός εραστής! Και ποιος θέλει τη μετριότητα;

πηγη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...